Yunanistan’da mide bulandıran olay

3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı: Dehşet Verici Olay

Kandiye ili Therisos bölgesinde yaşanan vahşet dolu olay sonrasında 3 yaşındaki bir erkek çocuk ağır bir şekilde istismara maruz kaldı ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Çocuğun durumu oldukça ciddi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu nedenle acil olarak entübe edilerek tedavi altına alındı.

Detaylar dehşet verici

Polis ekipleri, olayın detaylarına ilişkin bilgi verdi. 26 yaşındaki annenin ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi suçlamalarla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle sürdürülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

Süs erik ağacına “Martenitsa” bağlandı

Eskişehir’de Porsuk Çayı kenarındaki süs erik ağacına martenitsa bağlanarak bahar karşılandı.

Bakan Yumaklı: 50 ton eritme peynirini imha ettik

Konya’da bir işletmede tespit edilen uygunsuzluk sonucu yaklaşık 50 ton eritme peynirinin imha edildi.

Özgür Özel, İmamoğlu’yla görüşmesi sonrası konuşuyor: Erdoğan ve yakınlarına ‘rahat olun’ dedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cezaevinde tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla görüşme yaptı. Özel, görüşmenin ardından cezaevi önünde basına açıklamalarda bulunuyor.

AKP’li Şamil Tayyar’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ çıkışı: Tutuklama olmadan süreç devam edebilirdi

AKP’nin medyada önde gelen isimlerinden Şamil Tayyar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış bulduğunu belirtti. Tayyar, İBB’ye kayyum atanmamasının ise kendileri sayesinde olduğunu iddia etti.

Rusya’dan gece bombardımanı: 149 İHA ile saldırdı

Rusya, Ukrayna’yı gece boyunca 149 insansız hava aracı vurdu.

Apartmanda çıkan yangında mahsur kaldılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 6 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir