Yolsuzluk ve rant iddiaları: AKP’li Aydın Ayaydın, “O ismi açıkla” çağrısı yapmıştı; Savcı Sayan’dan yanıt geldi

AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Savcı Sayan’ın Açıklaması Hakkında Konuştu

Aydın Ayaydın, ‘yolsuzluk’ iddialarıyla ilgili Savcı Sayan’a yaptığı çağrının ardından Sayan’ın kendisini telefonla aradığını açıkladı. Ayaydın, Sayan’ın kendisinden bahsetmediğini ve samimi düşüncelerini ilettiğini belirtti.

Savcı Sayan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda isim vermeden, bir siyasetçi ve iş insanından bahsetmiş, bu kişinin PKK ve FETÖ ile ilişkili olduğunu iddia etmişti. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, bu kişinin Aydın Ayaydın olup olmadığını sormuştu.

Aydın Ayaydın, Sayan’a “O ismi açıkla” çağrısında bulunmuş ve konuyu gündeme taşımıştı.

Related Posts

Silivri’de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Silivri’de D-100’deki zincirleme trafik kazasında 3 motosikletli yaralandı. Durumları iyi.

Gerze’de Müstakil Evde Yangın

Sinop’un Gerze ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Kula’da Otomobil Kazası: İki Ölü, Bir Yaralı

Manisa’nın Kula ilçesinde yolcu otobüsünün çarptığı otomobilde iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Halk plajında kavga: İzinsiz şezlong koyup para topladılar

Bursa’da iddiaya göre halk plajında izinsiz şekilde şezlong koyup para alan kişiler ile zabıta ekipleri arasında kavga çıktı.

CHP’li Gökan Zeybek’ten TÜİK’in enflasyon açıklamasına tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, ekonomik kriz nedeniyle artan borçluluğa dikkat çekerek Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon verilerini eleştirdi.

Kırklareli’nde ağaçlık alanda yangın! Otoyol trafiğe kapatıldı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde ağaçlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle alevler beş saatte söndürüldü.