Vatikan o sırrı herkesten saklamış: Sadece ABD biliyormuş

Vatikan Arşivleri ve UFO Araştırmaları

Papa Francis’in vefatının ardından, yeni papa olarak Robert Prevost seçildi. Bu değişiklikle birlikte Vatikan arşivleri tekrar gündeme geldi. Şimdi ise UFO araştırmacıları, Vatikan’ın gizli arşivlerinin açılması çağrısında bulunuyor. Araştırmacılara göre, bu arşivler ilahi vizyonlar ve dünya dışı temaslarla ilgili belgelere ev sahipliği yapıyor.

Vatikan Arşivlerinde UFO İzleri

Kuzey Carolina Wilmington Üniversitesi’nden din bilimci Prof. Dr. Diana Walsh Pasulka, American Cosmic adlı kitabında, Vatikan kayıtlarını incelediğinde ışık küreleri, disk benzeri cisimler ve bilinçli ışık varlıkları gibi fenomenlere rastladığını aktarıyor. Geçmişte “mucize” olarak kabul edilen birçok olayın, günümüzdeki UFO raporlarıyla benzerlik gösterdiğini belirtiyor.

Muhbire Göre: Vatikan Bilgili

17. yüzyılda yaşamış Rahibe Maria de Ágreda’nın, hiç yerinden kıpırdamadan Amerika yerlilerine mesaj gönderdiğine dair iddialar ya da 1917 Fatima olayında on binlerce kişinin “Güneş’in dansını” gördüğünü ifade etmesi gibi durumlar, bu bağlantıları güçlendiriyor. Pentagon muhbiri David Grusch’un iddialarına göre, Vatikan 1933’te düşen bir UFO hakkında bilgi sahibi ve bu bilgiyi ABD ile paylaşmış. Pasulka’ya göre, bu deneyimler sadece dini ya da bilimsel değil, aynı zamanda kozmik boyutta da incelenmelidir.

Related Posts

İmamoğlu’ndan iktidara ‘orman yangını’ tepkisi: ‘Şeffaf olun, partizanlığı bırakın’

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, günlerdir süren orman yangınlarına ilişkin iktidara sert tepki gösterdi. İmamoğlu, “Gelin partizanlığı bırakın. Orman işçisini, uzmanı, yöneticiyi seçerken bölgeyi bilen, işi bilen liyakatli insanları tercih edin. Siyasi referanslara göre hareket etmeyin” dedi.

Birleşmiş Milletler de itiraf etti: Suriye’de anlaşma zor

Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, Şam hükümetini uyararak “Şiddet parçalanma riskini artırıyor” dedi. Pedersen, “Son olaylar Rojava’da 10 Mart anlaşmasının uygulanmasını zorlaştırdı” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’de Güney Hafif Raylı Sistem Hattı Projelendirme İhalesi 30 Temmuz’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Güney Hafif Raylı Sistem Hattı’nın projelendirme ihalesini 30 Temmuz’da gerçekleştirecek. Toplam 21 kilometre uzunluğundaki hattın 2023 hedefleri doğrultusunda 335 bin yolcu taşıması planlanıyor.

Giresun’da minibüs kazası: 13 yaralı

Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun’un Güce ilçesi kesiminde minibüs ve otomobil çarpıştı. Kazada 13 kişi yaralandı.

Kuzeyin Oğlu’nda Müzik Ziyafeti!

Volkan Konak, bu akşam Hande Yener, Berksan ve Kutsi ile keyifli bir program sunacak.

Gaziantep FK’de Yeni Hedef: Seyir Zevki Yüksek Oyun

İsmet Taşdemir, Gaziantep FK’nın yeni sezon hedeflerini ve kamp çalışmalarını anlattı.