Tartıştığı eşini vahşice öldürdü: 15 bıçak darbesi

Şanlıurfa’da Gerçekleşen Cinayet Olayı

Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan bir trajedi, şehri sarsmış durumda. Hasan Yorgun (43), evde eşi Zeliha Yorgun ile yaşadıkları tartışmanın ardından onu 15 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olayın detaylarına göre, Hasan Yorgun ile Zeliha Yorgun arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hasan Yorgun, eşini 15 kez bıçakladı.

Doktorların Tüm Çabaları Boşa Çıktı

Komşuların duyduğu kavga sesleri üzerine durumun bildirilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Zeliha Yorgun hemen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Üç çocuk annesi olan Zeliha Yorgun’un cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, kaçmaya çalışan Hasan Yorgun’u yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Erzincan’da Huzur Uygulaması

Erzincan’da 14 ekip ve 46 polisle huzur uygulaması yapıldı, olumsuz bir durum yaşanmadı.

Yangın Yardımına Giden Araç Kaza Yaptı

Bursa’da orman yangınına yardım için giden otomobil, su tankerine çarptı; baba-oğul yaralandı.

İmamoğlu’ndan iktidara ‘orman yangını’ tepkisi: ‘Şeffaf olun, partizanlığı bırakın’

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, günlerdir süren orman yangınlarına ilişkin iktidara sert tepki gösterdi. İmamoğlu, “Gelin partizanlığı bırakın. Orman işçisini, uzmanı, yöneticiyi seçerken bölgeyi bilen, işi bilen liyakatli insanları tercih edin. Siyasi referanslara göre hareket etmeyin” dedi.

Birleşmiş Milletler de itiraf etti: Suriye’de anlaşma zor

Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, Şam hükümetini uyararak “Şiddet parçalanma riskini artırıyor” dedi. Pedersen, “Son olaylar Rojava’da 10 Mart anlaşmasının uygulanmasını zorlaştırdı” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’de Güney Hafif Raylı Sistem Hattı Projelendirme İhalesi 30 Temmuz’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Güney Hafif Raylı Sistem Hattı’nın projelendirme ihalesini 30 Temmuz’da gerçekleştirecek. Toplam 21 kilometre uzunluğundaki hattın 2023 hedefleri doğrultusunda 335 bin yolcu taşıması planlanıyor.

Giresun’da minibüs kazası: 13 yaralı

Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun’un Güce ilçesi kesiminde minibüs ve otomobil çarpıştı. Kazada 13 kişi yaralandı.