Süper Lig’in yıldızı halı sahalara düştü

Beşiktaş’ta yaşadığı şampiyonlukların ardından Süper Lig macerasına yıllar sonra Hatayspor ile devam etme kararı alan Vincent Aboubakar, bekleneni veremeyince halı sahada idman yapmaya başladı

Deneyimli forvet, sezon sonunda yeni bir rota çizmeye hazırlanırken bireysel çalışmalarını Mersin Yenişehir’de bir halı sahada sürdürüyor.

GELECEĞİ MERAK KONUSU

Bu sezon ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor’daki durumu belirsizliğini koruyan Kamerunlu golcü, bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Konuyla ilgili kulüpten ya da oyuncunun menajerinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak yıldız ismin geleceği de merak konusu.

Aboubakar’ın halı sahada idman yaptığı görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, Aboubakar’ın futbolu bırakmaya hazırlandığını da iddia edildi. Ancak, Kamerunlu golcünün sezon sonunda Suudi Arabistan’a gitmeyi hedeflediği de iddia edildi.

Vincent Aboubakar, Hatayspor ile 24 maçta 7 gol ve 2 asistle katkı sağladı, fakat sezon sonunda ayrılığa karar verildi.

Related Posts

Bolu’daki Yangın Faciasında Yaşananlar Dava Sürecinde Gündeme Geldi

Bolu Kartalkaya’daki otelde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin aileleri, duruşmada duydukları acıyı dile getirdi. 78 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardındaki sorumluluğun ve ihmalin sorgulanması devam ediyor.

Malatya’da Kavşak Düzenlemeleri İncelendi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden kavşak düzenlemelerini inceledi. Kavşakların bölgedeki ulaşımı rahatlatacağını vurgulayan Ölmeztoprak, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Günlerdir kayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu

Nevşehir’de günlerdir ayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu.

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.