Son Dakika… Eski eşi tarafından öldürülen Bahar Aksu cinayeti davasında istenen cezalar belli oldu

İstanbul Şişli’de Bahar Aksu’nun Eski Eşi Cinayetiyle İlgili Yeni Gelişme!

İstanbul Şişli’de Bahar Aksu’nun eski eşi tarafından öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmada son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ekol TV’den Dilek Yaman Demir’in haberine göre, cinayetle ilgili soruşturma artık tamamlanmış durumda.

Hazırlanan 5 sayfalık iddianame ile Rüstem Elibol ve yanındaki üç şüpheli, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmaları talep ediliyor.

İddianame şu anda İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirme aşamasında bulunmakta ve önümüzdeki günlerde kararın açıklanması beklenmektedir.

Related Posts

AYM’den Tayfun Kahraman kararı: Gezi davasından yeniden yargılanacak

Gezi davasında tutuklu bulunan Tayfun Kahraman için Anayasa Mahkemesi’den dikkat çeken karar geldi. AYM’, “adil yargılanma hakkının” ihlal edildiğine hükmetti.

Ordu’da trafo patladı

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir trafo aşırı yüklenme ve sıcağa bağlı olarak patladı. Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Burdur’da çıkan yangında 250 saman balyası kül oldu

Çendik köyünde Ali U.‘ya ait evin bahçesindeki saman balyaları henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangını gören ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin …

Erzincan’da Huzur Uygulaması

Erzincan’da 14 ekip ve 46 polisle huzur uygulaması yapıldı, olumsuz bir durum yaşanmadı.

Yangın Yardımına Giden Araç Kaza Yaptı

Bursa’da orman yangınına yardım için giden otomobil, su tankerine çarptı; baba-oğul yaralandı.

İmamoğlu’ndan iktidara ‘orman yangını’ tepkisi: ‘Şeffaf olun, partizanlığı bırakın’

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, günlerdir süren orman yangınlarına ilişkin iktidara sert tepki gösterdi. İmamoğlu, “Gelin partizanlığı bırakın. Orman işçisini, uzmanı, yöneticiyi seçerken bölgeyi bilen, işi bilen liyakatli insanları tercih edin. Siyasi referanslara göre hareket etmeyin” dedi.