“Sarı Serum” öldürdü: Soruşturma başlatıldı

Afyonkarahisar’da Sarı Serum Bağlanması Nedeniyle Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar’da özel bir klinikte sarı serum bağlanmasının ardından hayatını kaybeden Mehmet Gündoğan’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar’da bir kişinin grip şikayetiyle gittiği özel bir klinikte halk arasında ‘atom’ diye tabir edilen sarı serumun bağlanması sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırılarak yaşamını yitirmesi olayı üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Olay, 13 Ocak’ta kent merkezindeki özel bir klinikte meydana geldi. İddiaya göre, mobilya sektöründe faaliyet gösteren ve umre yolculuğu hazırlığı yapan 2 çocuk babası Mehmet Gündoğan (38), grip şikayetiyle kliniğe başvurdu. Burada herhangi bir tetkik yapılmadan sarı serum bağlandı. Ancak serumun bitmesine yakın nefes almakta güçlük çektiğini belirten Gündoğan fenalaştı. Kliniğe gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürülen Gündoğan, müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Ancak 20 saatin sonunda hayatını kaybetti.

Olayın ardından Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Related Posts

Son dakika… İBB soruşturmasında yeni operasyon: 10 kişi daha gözaltına alındı

İBB’ye “yolsuzluk” soruşturması kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı.

Bodrum’a 6 ayda 344 bin yabancı turist

Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum’da yabancı turist hareketliliği devam ediyor. Kentte son 6 ay içerisinde hem deniz hem de hava yolu ile 344 bin yabancı turistin geldiğini söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bahsettiğimiz deniz yoluyla sadece kruvaziyerler için geçerlidir. Yunanistan’dan gelen feribotlar için geçerli değildir. Bunlar da eklendiği zaman sayı daha da artıyor” dedi.

CHP, Adana’da “Zeydan Karalar’a Özgürlük” mitingi yapacak; Özgür Özel de katılacak

CHP, Adana’da “Zeydan Karalar’a Özgürlük” mitingi yapacak; Özgür Özel de katılacak

Güney Kore şarbon aşısı geliştirdi: ‘Halk sağlığına önemli katkı sağlayacak’

Güney Kore, dünyanın ilk rekombinant protein bazlı şarbon aşısını geliştirdiğini duyurdu. Aşının bilinen diğer tedavi yöntemlerinden daha az yan etkiye sahip olduğu belirtildi.

Ümit Özdağ’dan ‘Kartalkaya davası’ tepkisi: Salonda sanık olması gereken başka insanlar da var mı?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Grand Kartal Otel yangınına görülmeye başlayan davayı takip etti. Özdağ, duruşma arasında yaptığı açıklamada, “Sadece içerdeki sanıklar mı suçlu yoksa o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı? Sanıkların avukatları mahkeme salonu dışında bu konuda ciddi iddialar gündeme getiriyorlar” dedi.

Çanakkale’de dere kenarında kaybolan eski muhtar aranıyor

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde çocuğunun dereye düşen terliğini aramaya gittikten sonra kaybolan eski köy muhtarı Şakir Cahit Gündoğdu’ya ulaşılamıyor.