Sarı serum faciasında şoke eden yeni detaylar! İş insanının kanını değiştirmiş

Özel Klinikte Meydana Gelen Sarı Serum Faciası

13 Ocak’ta şehir merkezindeki özel bir klinikte yaşanan trajik olay, kamuoyunu derinden sarsmıştır. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanı olan ve umre yolculuğu için hazırlıklar yapan 2 çocuk babası Mehmet Gündoğan, grip belirtileriyle kliniğe başvurdu. Ancak, herhangi bir tetkik yapılmadan Gündoğan’a sarı serum bağlanmıştır.

Gündoğan, serumun bitmesine yakın nefes almada güçlük çekerek fenalaşmıştır. Klinik çalışanları iddiaya göre Gündoğan’a müdahale edememişlerdir. Daha sonra, Gündoğan’ın yanında bulunan refakatçi arkadaşı durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp yardım istemiştir. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Gündoğan, müdahalenin ardından yoğun bakıma alınmıştır. Ne yazık ki, Gündoğan 20 saat süren yoğun bakım mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmiştir.

7 Sanıklı Davada Yargılanan Doktorun Diploması İptal Edildi

Olayın yaşandığı klinikle ilgili ortaya atılan iddialar da oldukça şaşırtıcı. Klinik ortaklarından birinin, 2022 yılında ‘iş insanı B.B.’nin karıştığı alkollü trafik kazası sonrası verdiği kan testinin değiştirildiği iddiasıyla yargılanan doktor olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştür. Mert B. adlı doktor, Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 7 sanıktan biri olarak yargılanmış ve diploması iptal edilmiştir.

Diploması İptal Edilen Doktorun Klinikteki İsmi Kaldırıldı

Mert B.’nin davası devam ederken, açılan idari soruşturma sonucunda devlet hastanesiyle ilişiğinin kesildiği belirtilmiştir. Mert B.’nin diplomasının iptal edilmesiyle birlikte, sarı serum faciasının yaşandığı klinikte başka bir doktorla birlikte çalışmaya devam ettiği öne sürülmüştür. İl Sağlık Müdürlüğüne yapılan şikayetler sonucunda Mert B.’nin isminin klinik tabelasından silindiği, ancak hala doktor unvanıyla çalıştığı iddia edilmiştir.

Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtilmiştir.

Related Posts

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.

Önce başkanlara sonra şoförlere şafak baskını

Sanıkların verdiği ifadeler doğrultusunda yeni kararlar çıktı. Şoförler bir muhasebeci, iş insanları ve belediye çalışanları da sorgulanıyor.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.