Samsun’da kaybolan amatör balıkçı 19 gündür aranıyor!

Samsun’da Kaybolan Balıkçı Muhammer Sevgili Hala Aranıyor

Samsun’da denizde kaybolan amatör balıkçı, 50 yaşındaki Muhammer Sevgili, arama çalışmaları devam ediyor. Çarşamba ilçesindeki Karabahçe Sahili ile Costal Limanı arasında 22 Aralık’ta Muhammer Sevgili ve 45 yaşındaki Halil Kayış, ‘Muratım 54 D 1416’ isimli tekneleriyle balık avlamak üzere denize açıldı. Ancak bir süre sonra iki balıkçıdan haber alınamayınca, arama çalışmaları başlatıldı.

26 Aralık’ta, açıldıkları noktadan yaklaşık 1 kilometre açıkta, 8 metre derinlikte batmış halde bulunan tekneye ulaşıldı. Bir gün sonra Halil Kayış’ın cansız bedeni, Karabahçe Mahallesi sahilinde bulundu. Ancak Muhammer Sevgili hala bulunamadı.

Ailesi Umudu Koruyor

Arama kurtarma ekipleri, 19 gündür kayıp olan Muhammer Sevgili’yi bulmak için yoğun çaba sarf ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri, deniz polisleri, jandarma, AFAD ve dalgıçlar da arama çalışmalarına katılıyor. Kayıp balıkçının eşi Lale Sevgili ve yakınları, Karabahçe sahilindeki arama çalışmalarını yakından takip ediyor.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN – 2025’in ilk seçim anketinden çarpıcı sonuçlar: İki parti arasında 1,2 puan fark var, Meclis’e 4 parti girebiliyor

TIKLAYIN – DEM Partili Akdeniz Belediye Eş Başkanları ve 5 belediye meclis üyesi gözaltına alındı

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Popülist bir sivil darbeye ne kadar hazırız?

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Neler oluyor neler; bir MOSSAD müdürü ve bir İranlı generalden gelen çarpıcı bilgiler

Acun Ilıcalı’nın “Hocamız bayılıyor” dediği ismin de bileti kesildi; Fenerbahçe’de yaprak dökümü

Spor yazarları, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını yorumladı: Gençlere “saygı” duymak, maçı zorlamamak, elbette kendi “şıklığını” taşıyor

Los Angeles yangını büyümeye devam ediyor: “Yıkımın etkisi atom bombası gibi”

Related Posts

Haramidere’de iki metrobüs çarpıştı! Yaralılar var

Haramidere metrobüs durağında kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Emekliye askıda çay dönemi başladı

Vanlı yurttaşlar, ekonomik sorunlara ve işsizliğe isyan etti. Emeklilerin uğrak yeri kıraathanelerde “askıda çay” uygulamasının başlaması dikkat çekti.

Ülkeler imzaları attı: Avrupa savaşa hazırlanıyor

Avrupa’da güvenlik dengeleri yeniden şekillenirken, Fransa ile Polonya savunma ve enerji alanlarında tarihi bir iş birliği anlaşması imzalıyor. Anlaşma, nükleer caydırıcılık dahil olmak üzere karşılıklı savunma taahhütleri içeriyor.

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Eşini başından vuran katil: Silahım vardı, çıkarıp ateş ettim

Adana’da 6 ay önce boşandığı Neriman Onur’u (54) başından vurarak öldüren Mehmet Ali Nayki (58), ifadesinde, “Konuşmak için servisten indiği yere gittim. Orada oğlumla karşılaştık. Asıl kavgayı onunla ettik. Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi. Belimde silahım vardı. Çıkarıp 2 kez ateş ettim” dedi.