Sakarya’da serviks kanseri konuşulacak

Sakarya’da Serviks Kanseri Hakkında Bilgilendirme Programı Düzenlenecek

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Osman Köse’nin katılımıyla, 16 Ocak Perşembe günü saat 13.30’da Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) önemli bir program gerçekleştirilecek ve tüm vatandaşlar davetli.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, eğitim ve konferanslarla hizmet vermeye devam ediyor. Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenecek olan “Serviks Kanseri Erken Teşhisi” konulu konferans, Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) gerçekleşecek.

16 Ocak Perşembe günü saat 13.30’da başlayacak olan konferansa, SAÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Köse konuşmacı olarak katılacak. Konferansa ilgilenen herkesin katılımı beklenmektedir.

Related Posts

Sabah mı yoksa gece mi duş almak daha sağlıklı? Bilim ideal olanı açıkladı!

Duş almak, çoğumuzun günlük rutininde yer alan bir alışkanlıktır. Ancak, sabah mı yoksa gece mi duş almak daha sağlıklı? Bu soruya dair farklı görüşler bulunmakla birlikte, bilim dünyası bir görüş birliği sağlıyor. İşte detaylar…

İçmeyen neredeyse yok! Sürekli hasta ve yorgun hissediyorsanız sebebi bu 3 içecek olabilir!

Günümüzde sağlıklı yaşam alışkanlıkları ön planda olsa da, birçok kişi tükettiği içeceklerin vücut üzerinde yarattığı etkileri göz ardı ediyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren besinler kadar, zararlı içecekler de sağlığımızı doğrudan etkileyebilir. Eğer sık sık hasta oluyor ve kendinizi yorgun hissediyorsanız, bu içeceklerden biri veya birkaçı suçlu olabilir.

Hizmetli mi ? Hizmetli Memur mu ?

Birlik Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kucur’un Kamuda Çalışan Hizmetli Personeller ile ilgili yaptığı basın Açıklamasıdır.

İç Dünyamız Artık Görülüp Ölçülebiliyor!

Zihin, beyin ve bedenin ayrı ayrı değil, bir bütün olarak işlev gördüklerini belirten uzmanlar, aralarındaki uyumun, sağlıklı bir yaşamın temeli olduğunu ifade ediyor. 

Nöroloji Uzmanı uyardı: Günlük yaşamı etkileyen unutkanlıkları ciddiye alın!

Nöroloji Uzmanı uyardı: Günlük yaşamı etkileyen unutkanlıkları ciddiye alın!

Uzmanı uyardı: 50 yaş sonrasında görme kaybına neden olabilir!

Sarı nokta hastalığı, 50 yaş ve üzerindeki bireylerde sıkça görülen ve görme kaybına yol açabilen ciddi bir göz rahatsızlığıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nursal Melda Yenerel, erken teşhisle bu kaybın önüne geçilebileceğini belirtti.