Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Erdoğan: Ermenistan ile dikkatli bir normalleşme sürecini yaşıyoruz

Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan-Ermenistan arasındaki görüşmelere değinerek “Sağlanacak barış Azerbaycan-Ermenistan ve ülkemiz için de değerli olacaktır. Biz de Ermenistan ile dikkatli bir normalleşme sürecini yaşıyoruz” dedi.

5 yılda cezaevlerindeki hükümlü sayısı 143 bin arttı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Türkiye genelindeki cezaevlerinde, 352 bin 502’si hükümlü, 57 bin 115’i tutuklu olmak üzere toplam 409 bin 617 kişi bulunuyor.

DSÖ: Gazze’deki açlık ve kıtlık çok yüksek seviyelere ulaştı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Hanan Balkhy, İsrail’in yoğun saldırıları ve ablukası altında bulunan Gazze’de açlık ve kıtlığın çok yüksek seviyelere ulaştığını, bu nedenle de insanların öldüğünü bildirdi.

AYM, Emniyet’in tartışmalı düzenlemesini iptal etti

Anayasa Mahkemesi (AYM) amirleri, üstleri veya aynı rütbedeki çalışma arkadaşlarının ”işlem, eylemleri” hakkında olumsuz sözler söyleyen kolluk personelinin kınama cezasıyla cezalandırılmasına ilişkin Kanun hükmünü iptal etti. Yüksek Mahkeme, aynı düzenlemedeki,
amirleri, üstleri veya aynı rütbedeki çalışma arkadaşlarının “kişilikleri hakkında kötüleyici veya konuştuğu kişilerde kötü intiba bırakacak tarzda olumsuz sözler söylenmesi” halinde aynı cezanın verileceğine ilişkin kuralın iptal iste

İspanya’da adalarda yaşayan yabancıların hane başına bir araba hakkı olacak

İspanya’nın doğusundaki Balear Adaları grubunda hazırlanan yerel yasayla burada yaşayan yabancılara hane başına bir araba sahibi olma hakkı getiriliyor.

Kanada’ya tarihi ziyaret: İngiltere Kralı Charles yeni parlamento dönemini açacak

İngiltere Kralı Charles, Kanada’da parlamento açılış konuşması olan ‘taht konuşmasını’ yapacak.