Öğrenciler, Halil Ercan Köroğlu Anısına Fidan Dikti

Görele İlçesinde Öğrenciler Okul Müdür Yardımcısı Halil Ercan Köroğlu Anısına Fidan Dikti

Görele ilçesinde öğrenciler, geçen yıl vefat eden okul müdür yardımcısı Halil Ercan Köroğlu’nu anmak amacıyla fidan dikme etkinliği düzenledi.

Hasan Ali Yücel Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencileri, Bozcaali Mahallesi’nde farklı türlerde 20 fidanı toprakla buluşturarak Köroğlu’nu onurlandırdı.

Öğretmen Şükran Koçoğlu, fidan dikiminin “Mavi Yeşil Okul Projesi” kapsamında gerçekleştirildiğini belirtti.

Koçoğlu, öğrencilere fidan dikmenin önemini vurgulayarak, “Bu fidanların ileride ağaç haline gelerek meyve vermesi sonucunda Halil Ercan Köroğlu’nun adının yaşayacağını umuyoruz. Bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Kamil Yılmaz – Güncel

Related Posts

Aytmatov’un romanları keçeye işlendi

Kırgız sanatçı Sheisheeva Svetlana Bolotbekovna, Cengiz Aytmatov’un eserlerinden ilham alarak geleneksel keçe sanatıyla tablolar yapıyor.

Bekleyiş sürüyor: ‘Michael’ filmi yine ertelendi

Michael Jackson’ın hayatını anlatan “Michael” filminin çıkış tarihi ekim ayından 24 Nisan 2026’ya ertelendi.

ALES/2 sonuçları açıklandı

ALES/2 sonuçları açıklandı

ÖSYM’den okul birincisi olan YKS adaylarına ‘bilgilerini kontrol etmeleri’ uyarısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2025-YKS) katılan ve okul birinciliği bulunan adaylara, bilgilerini kontrol ederek, eksiklik veya hata olması durumunda 23 Temmuz’a kadar e-Okul sisteminden gereken düzeltmeleri yapmaları gerektiği uyarısında bulundu.

ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman? ATA AÖF üç ders sınav tarihi

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bünyesindeki mezuniyete kalan üç ders sınavı, bu yıl 2025 yaz döneminde mezuniyet şansını uzatan öğrenciler için önemli bir fırsat sunuyor. Peki, ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman?

YKS sonuçları açıklandı: Sayısal birincisi Gaziantep, sözel ve eşit ağırlık birincisi ise Bursa’dan

21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarını açıklandı. Temel Yeterlilik Testi (TYT) Birincisi Gaziantep Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven olurken, Alan Yeterlilik Testleri’nde ise sayısal alanında yine Gaziantep Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven, sözel ve eşit ağırlık alanında ise Bursa Özel Tan Fen Lisesi’nden Muhammed İsmail Kuşat birinci oldu.