Motosikletten düşen kadına kamyonet çarptı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde park halindeki bir aracın aniden açılan kapısına çarparak motosikletten düşen kadın, arkadan gelen kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Kent mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen motosiklet, park halindeki bir aracın aniden açılan kapısına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, sürücünün annesi olduğu öğrenilen Hatice Yaşar yola savruldu. Bu sırada arkadan gelen kamyonet, yerde yatan Yaşar’a çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan, Hatice Yaşar’ın oğlunun ise kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Haramidere’de iki metrobüs çarpıştı! Yaralılar var

Haramidere metrobüs durağında kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Emekliye askıda çay dönemi başladı

Vanlı yurttaşlar, ekonomik sorunlara ve işsizliğe isyan etti. Emeklilerin uğrak yeri kıraathanelerde “askıda çay” uygulamasının başlaması dikkat çekti.

Ülkeler imzaları attı: Avrupa savaşa hazırlanıyor

Avrupa’da güvenlik dengeleri yeniden şekillenirken, Fransa ile Polonya savunma ve enerji alanlarında tarihi bir iş birliği anlaşması imzalıyor. Anlaşma, nükleer caydırıcılık dahil olmak üzere karşılıklı savunma taahhütleri içeriyor.

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Eşini başından vuran katil: Silahım vardı, çıkarıp ateş ettim

Adana’da 6 ay önce boşandığı Neriman Onur’u (54) başından vurarak öldüren Mehmet Ali Nayki (58), ifadesinde, “Konuşmak için servisten indiği yere gittim. Orada oğlumla karşılaştık. Asıl kavgayı onunla ettik. Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi. Belimde silahım vardı. Çıkarıp 2 kez ateş ettim” dedi.