Kraliyet ailesini sarsan Prensi Harry iddiası!

Prens Harry, Soyadını Değiştirmeyi Değerlendiriyor

İngiltere Kralı III. Charles’ın oğlu ve Kraliyet Ailesi mensubu Prens Harry, ABD’ye taşındıktan sonra soyadını değiştirmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Prens Harry, çocuklarının İngiltere pasaportu alamamasıyla ilgili yaşadığı sorunlar sonrasında soyadını değiştirmenin yollarını araştırıyor.

Prens Harry, çocuklarının Sussex soyadını ve kraliyet unvanlarını kullanmalarının gecikmelere neden olduğunu düşünerek annesi Prenses Diana’nın soyadı olan “Spencer”ı kullanmayı düşünüyor.

Bazı iddialara göre, Prens Harry, bu konuda dayısı Charles Spencer ile de görüşmüş ancak Spencer’ın soyadını değiştirmemesi konusunda tavsiyelerde bulunduğu belirtiliyor.

2020 yılında kraliyet görevlerinden ayrılan Prens Harry, eşi Meghan ve çocukları Archie ve Lilibet ile birlikte ABD’nin California eyaletine taşınmıştı. Prens, ailesiyle uzlaşmak istediğini ancak babası Kral Charles’ın güvenlik sebebiyle kendisiyle görüşmediğini belirtmişti.

Related Posts

CANLI Son dakika… Rusya’nın intikamı acı oldu! Belediye Başkanı açıkladı: Ölü ve yaralılar var

Rusya, Ukrayna’nın düzenlediği saldırılara başkent Kiev’e hava saldırısı düzenleyerek yanıt verdi. Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitçko, 4 kişinin öldüğünü ve 20 kişinin yaralandığını açıkladı. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin “parkta kavga eden 2 çocuk” benzetmesi yaptı.

İsrail’den arefe gecesi Beyrut’a hava saldırısı

İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesine hava saldırıları düzenlediğini açıkladı.

İtalya Başbakanı Meloni’den Gazze tapkisi: İsrail’in tepkisi kabul edilemez boyutlara ulaştı, derhal durmalı ve sivil halkı korumalı!

İtalya Başbakanı Meloni’den Gazze tapkisi: İsrail’in tepkisi kabul edilemez boyutlara ulaştı, derhal durmalı ve sivil halkı korumalı!

Kuzey Kore lideri Kim Rusya’ya koşulsuz destek sözü verdi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Ukrayna savaşı dahil olmak üzere tüm önemli uluslararası siyasi meselelerde Rusya’yı koşulsuz destekleyeceğini belirtti.

Hatay’da Deprem Şehitliği’nde dualar okundu

Hatay’da depremde yaşamını yitirenlerin defnedildiği Deprem Şehitliği, Kurban Bayramı arifesinde ziyaretçilerini ağırladı. Yakınlarını kaybedenler, mezarlıkta dualar edip, duygulu anlar yaşadı.

Katil İsrail ordusunun Gazze’deki saldırılarında 3 gazeteci daha hayatını kaybetti

İşgalci İsrail ordusunun Gazze’de El-Ehli Baptist Hastanesi avlusuna düzenlediği saldırıda 3 gazeteci hayatını kaybetti.