Kocaeli’de çöken binadan baba Levent Bilir’in cansız bedeni çıkarıldı

kocaelide coken binadan baba levent bilirin cansiz bedeni cikarildi Nf4GBzke.jpg

Gebze’de Çöken Binada Baba Levent Bilir’in Cansız Bedenine Ulaşıldı

Gebze’nin Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen 7 katlı binanın çökmesi sonucu, ailenin enkaz altında kalan babası Levent Bilir’in cansız bedenine ulaşıldı. Anne Emine, baba Levent ve çocukları Muhammet Emir, Hayrunnisa ve Dilara Bilir’in altında kaldığı binanın enkazında arama kurtarma ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü.

Olayın meydana geldiği bölgede 12 binanın tedbir amacıyla boşaltıldığı ve cadde trafiğinin kapatıldığı belirtildi. Ekipler, enkaz altındaki aileyi kurtarmak için büyük bir çaba harcadılar. Muhammet Emir ve Hayrunnisa’nın cansız bedenlerine ulaşılırken, enkaz altında kalan diğer çocukları Dilara’nın ise sağ olarak kurtarıldığı bildirildi.

Ailenin büyük çocuğu olan Dilara’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve hastaneye sevk edildiği açıklandı. Ardından ise ekipler, anne Emine ve baba Levent’i kurtarmak için çalışmalarını sürdürdü. Gece boyunca devam eden çalışmalar sonucunda Levent Bilir’in cansız bedenine ulaşıldı.

Baba Levent Bilir’in cenazesi, sedyeyle ambulansa alınarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ekipler, şimdi ise anne Emine Bilir’i enkaz altından kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.