Kar nedeniyle bazı şehirlerde eğitime ara verildi

Kar Nedeniyle Giresun ve Bartın’da Eğitime Ara Verildi

Giresun ve Bartın’da etkili olan kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitim öğretime ara verildi. Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Giresun’un bazı ilçelerinde ve Bartın’da taşımalı eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Giresun Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Giresun merkez ile Bulancak, Doğankent, Espiye, Görele, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerindeki belde ve köy okullarında, Çanakçı, Dereli, Güce ve Yağlıdere ilçelerinde ise kar ve buzlanma riski sebebiyle yarın tüm eğitim kademelerinde eğitime ara verildiği belirtildi.

Bartın’da Taşımalı Eğitime Kar Engeli

Bartın’da da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Valilik’ten yapılan açıklamada, meteorolojik verilere göre kent genelinde kuvvetli buzlanma tehlikesi olduğu ve ulaşımda aksaklıklar yaşanabileceği belirtildi.

Bu doğrultuda, yarın il genelindeki ilk ve orta eğitim kurumlarında taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim ve öğretime bir günlük ara verildiği açıklandı.

Related Posts

Bolu’daki Yangın Faciasında Yaşananlar Dava Sürecinde Gündeme Geldi

Bolu Kartalkaya’daki otelde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin aileleri, duruşmada duydukları acıyı dile getirdi. 78 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardındaki sorumluluğun ve ihmalin sorgulanması devam ediyor.

Malatya’da Kavşak Düzenlemeleri İncelendi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden kavşak düzenlemelerini inceledi. Kavşakların bölgedeki ulaşımı rahatlatacağını vurgulayan Ölmeztoprak, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Günlerdir kayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu

Nevşehir’de günlerdir ayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu.

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.