Çınarlı Mahallesi 61013 Sokak’ta, duvarları sarmaşıklarla, bahçesi ise ağaçlarla kaplı bir meskenden evvelki günlerde ağlama sesi duyan mahalleli polise haber vermişti. Polis takımları kapıyı çaldı fakat açan olmamıştı.
Bir müddet sonra kapıyı gözyaşları içerisinde açan Dürdane Gültepe, polis gruplarını görünce duygulandığını söylemişti. Gültepe, “Yıllar evvel annem, babam öldü. Hiç evlenmedim, çocuğum da yok. Kimse gelip gitmez. Biraz evvel de yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım. Bir sorun yok. Adana’nın her mahallesinde akrabamız var fakat kimse gelip gitmez. Şu konutun lisanı olsa da bu meskende yiyip, içip, yatanları konuşsa. Kimse yok artık. Biraz evvel de yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım, yanlış anlaşılmış. Buralar gürültülü olduğu için sizin seslendiğinizi fark etmedim” diye konuşmuştu.
ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE MESKENİNE GİTTİLER
Haberin gündem olması üzerine Dürdane Gültepe’nin durumu, toplumsal medyada yankı buldu. Gültepe’nin yalnızlığıyla ilgili paylaşımlar yapan toplumsal medya kullanıcıları, sabah erken saatlerden itibaren kendisini ziyaret etmeye başladı.
Çok sayıda kişi ellerinde çiçeklerle Gültepe’nin konutuna gidip elini öptü, Anneler Günü’nü kutladı.
“ANNESİZ BABASIZ OLDUĞUM İÇİN DAİMA AĞLARDIM”
Bu kez memnunluktan gözyaşı döken Gültepe, “Dünden beri sağ olsunlar geliyorlar. Halimi hatrımı sordular, sohbet ettik. Çok keyifli oldum. Her bayramda her Anneler Günü’nde annesiz-babasız olduğum için daima ağlardım, mahsun geçerdi. Bugün de yanıma beşerler gelince duygusallaştım, ağladım da. Çok teşekkür ediyorum herkese” dedi.