ESMEK Odunluk’ta yeni yıl pazarı açtı

Eskişehir Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı Açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde düzenlediği “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı” ile Eskişehir’i yeni yıl coşkusu kapladı. Büyük ilgi gören pazarda, ESMEK kurslarına katılan kadınların el emeği ürünleri sergilendi. Özel olarak tasarlanan yeni yıl hediyelikleri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, yeni yıl pazarını gezip kadınların ürünlerini yakından inceledi. Beğenilerini dile getiren Başkan Ünlüce, kadınlara teşekkür ederek, “Kadınların özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan bu güzel ürünleri kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Ürettikleriyle aile ekonomisine destek olan kadınlarımızın emeğine saygı duyuyoruz. Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyelerini seçerken, buradaki el emeği ürünleri göz ardı etmeyin!” şeklinde konuştu.

Pazarda, her kesime hitap eden hediyelik eşyalar, yılbaşı süsleri, el yapımı ürünler, çantalar ve takılar yer alıyor. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde açılan “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı”, 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Related Posts

Erdoğan: Ermenistan ile dikkatli bir normalleşme sürecini yaşıyoruz

Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan-Ermenistan arasındaki görüşmelere değinerek “Sağlanacak barış Azerbaycan-Ermenistan ve ülkemiz için de değerli olacaktır. Biz de Ermenistan ile dikkatli bir normalleşme sürecini yaşıyoruz” dedi.

5 yılda cezaevlerindeki hükümlü sayısı 143 bin arttı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Türkiye genelindeki cezaevlerinde, 352 bin 502’si hükümlü, 57 bin 115’i tutuklu olmak üzere toplam 409 bin 617 kişi bulunuyor.

DSÖ: Gazze’deki açlık ve kıtlık çok yüksek seviyelere ulaştı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Hanan Balkhy, İsrail’in yoğun saldırıları ve ablukası altında bulunan Gazze’de açlık ve kıtlığın çok yüksek seviyelere ulaştığını, bu nedenle de insanların öldüğünü bildirdi.

AYM, Emniyet’in tartışmalı düzenlemesini iptal etti

Anayasa Mahkemesi (AYM) amirleri, üstleri veya aynı rütbedeki çalışma arkadaşlarının ”işlem, eylemleri” hakkında olumsuz sözler söyleyen kolluk personelinin kınama cezasıyla cezalandırılmasına ilişkin Kanun hükmünü iptal etti. Yüksek Mahkeme, aynı düzenlemedeki,
amirleri, üstleri veya aynı rütbedeki çalışma arkadaşlarının “kişilikleri hakkında kötüleyici veya konuştuğu kişilerde kötü intiba bırakacak tarzda olumsuz sözler söylenmesi” halinde aynı cezanın verileceğine ilişkin kuralın iptal iste

İspanya’da adalarda yaşayan yabancıların hane başına bir araba hakkı olacak

İspanya’nın doğusundaki Balear Adaları grubunda hazırlanan yerel yasayla burada yaşayan yabancılara hane başına bir araba sahibi olma hakkı getiriliyor.

Kanada’ya tarihi ziyaret: İngiltere Kralı Charles yeni parlamento dönemini açacak

İngiltere Kralı Charles, Kanada’da parlamento açılış konuşması olan ‘taht konuşmasını’ yapacak.