Erzurum’da göz gözü görmüyor!

Erzurum’da gece saatlerinde etkili olan yağmur, yerini zaman zaman kara bıraktı. Özellikle Palandöken’de yoğun sis etkili olurken, görüş mesafesi 3 metreye kadar düştü.

Erzurum’da gece etkili olan yağmur, bugün öğle saatlerinde zaman zaman kara dönüştü. Kent merkezine 4 kilometre uzaklıktaki 3 bin 176 metre yüksekliğindeki Palandöken Kayak Merkezi’nde de sis etkili oldu. Görüş mesafesi zaman zaman 3 metreye kadar düştü. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmazken, yoğun sisin olduğu Palandöken’de LGS kampına giren öğrenciler kötü hava koşullarına aldırmadan etkinlik düzenleyip, eğlendi. Öğrencilerden İpek Sefiloğlu, “Palandöken’de 3 günlük eğitimin ardından bugün düzenlenen eğlenceye katıldık. Çok güzel geçti. Fakat buradaki yoğun sis bize Karadeniz’i hatırlattı. Palandöken’i hiç böyle sisli görmemiştik” dedi. 

Related Posts

Önce başkanlara sonra şoförlere şafak baskını

Sanıkların verdiği ifadeler doğrultusunda yeni kararlar çıktı. Şoförler bir muhasebeci, iş insanları ve belediye çalışanları da sorgulanıyor.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

İstanbul’da lüks otellere ve mekanlara yıkım şoku!

İstanbul Boğazı’nda bulunan Bebek Otel, Mandarin Otel ve Ottoman Otel’deki kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.