Ekipler seferber oldu; dağlık alanda bulundu!

Mehmet Kurt, Pancar Toplamak İçin Gittiği Sümbül Dağı’nda Yaralı Bulundu

Sümbül Mahallesi Tekser Konutları’nda yaşayan Mehmet Kurt, dün erken saatlerde pancar toplamak için Sümbül Dağı’na gitti. Ancak gün boyunca kendisinden haber alamayan yakınları, durumu endişeyle karşılayarak polis ekiplerine bilgi verdi. İl Emniyet Müdürlüğü’nün polis ekipleri, Kurt’u bulmak için mobese kameralarını titizlikle inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda, Mehmet Kurt’un en son Depin mevkisinde görüldüğü belirlendi.

Bunun üzerine AFAD, JAK, UMKE, itfaiye ve polis ekipleri, tespit edilen alanda arama çalışmalarına başladı. Vatandaşlar da arama faaliyetlerine destek olurken, gece boyunca devam eden çalışmalar sonucunda Mehmet Kurt, sabaha karşı dağlık alanda yaralı halde bulundu. Kurt’un vücudunda çeşitli kırıkların olduğu gözlendi ve hemen yardım ekipleri seferber edildi.

Askeri helikopter ile olay yerinden alınan Mehmet Kurt, Hakkari Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaşanan bu olay, bölge halkını derin bir endişeye sevk etmişken, güvenlik ekipleri ve AFAD çalışmaları titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Related Posts

Emekliye askıda çay dönemi başladı

Vanlı yurttaşlar, ekonomik sorunlara ve işsizliğe isyan etti. Emeklilerin uğrak yeri kıraathanelerde “askıda çay” uygulamasının başlaması dikkat çekti.

Ülkeler imzaları attı: Avrupa savaşa hazırlanıyor

Avrupa’da güvenlik dengeleri yeniden şekillenirken, Fransa ile Polonya savunma ve enerji alanlarında tarihi bir iş birliği anlaşması imzalıyor. Anlaşma, nükleer caydırıcılık dahil olmak üzere karşılıklı savunma taahhütleri içeriyor.

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Eşini başından vuran katil: Silahım vardı, çıkarıp ateş ettim

Adana’da 6 ay önce boşandığı Neriman Onur’u (54) başından vurarak öldüren Mehmet Ali Nayki (58), ifadesinde, “Konuşmak için servisten indiği yere gittim. Orada oğlumla karşılaştık. Asıl kavgayı onunla ettik. Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi. Belimde silahım vardı. Çıkarıp 2 kez ateş ettim” dedi.

Nedim Şener: İmamoğlu sosyal medyayı fitne ve kaos üretmek için kullanan bir aktör

Gazeteci Nedim Şener canlı yayında İBB’nin rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında görevinden uzaklaştırılan ve tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya üzerinden nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Ayrıca Şener İmamoğlu’nun karıştığı yolsuzluk iddialarına ilişkin yeni ismi de açıkladı. Şener, “Biz hiç bir şey konuşmayalım. Gidin onu çağırın o anlatır.” ifadelerini kullandı.