Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı. Bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından hızlı bir şekilde kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için derhal bir veteriner hekime başvurdu.

Birkaç hayvansever, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını fark etti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtardı ve barınak çalışanlarıyla işbirliği yaparak onların bakımını üstlendi. Bu anlar mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından derhal bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Putin’in Müşaviri Vladimir Medinskiy başkanlığındaki heyet ile bu akşam Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüşmesi bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin görüşmesi, 2 saat 45 dakika sonra sona erdi.

CHP’den AYM’ye yürürlüğü durdurma ve iptal başvuruları

CHP, 2 kanuna yönelik bazı düzenlemelerin yürürlüklerinin durdurulması ve iptalleri istemiyle AYM’ye başvuruda bulundu.

Şaraa’dan Erdoğan ve Trump’a teşekkür

Suriye Devlet Başkanı Şaraa, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü yerine getirdi Başkan Trump’a teşekkür ederim” dedi.

23 kişilik grup, iktidara gol attı…

Meclis’te 23 milletvekili ile temsil edilen Yeni Yol Grubu, engellilerin sorunlarıyla ilgili verdiği önergeyi AKP’li vekillerin katılımı az olunca kabul ettirdi. Böylece Meclis’in en küçük grubu olan Yeni Yol, en büyük milletvekiline sahip AKP’ye gol atmış oldu. Önergenin kabul edilmesinin ardından oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Celal Adan, birleşime ara verdi.

7 sucuk markası daha ifşa oldu: Sucuk diye bakın ne yemişiz

Tarım ve Orman Bakanlığı, ‘Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar’ listesinde güncellemeye gitti. Çeşitli ürünlerin eklendiği listeye dahil edilen 7 sucuk firması dikkat çekerken, mevzuata aykırı üretim yaptığı duyurulan firmalar arasında marketlerde satılan sucuk markası da yer aldı.