Dolmabahçe Tüneli’nde feci kaza: Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

İstanbul Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde Motosiklet Kazası

İstanbul’da saat 14.00 sularında Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde meydana gelen kaza, Beşiktaş istikametinde süratli bir şekilde ilerleyen motosikletin iki aracın arasından geçmeye çalışırken sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda gerçekleşti.

Olayda motosiklet sürücüsü olarak bilinen Samet Sözkesen (21) takla atarak bulunduğu noktadan yola savruldu. Kazayı görenlerin durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye hemen polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Acil sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olduğu belirlenen Sözkesen, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla bir hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen yapılan müdahalelere rağmen genç sürücü kurtarılamadı.

Kaza sonrasında tünelde trafik yoğunluğu yaşandı ancak kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından araç geçişleri normale döndü.

Related Posts

Özgür Özel’den İstanbul depremi açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, keçiören mitinginde İstanbul depremine ilişkin konuştu. Özel, “Seçilmiş belediye başkanı AKOM’un başında olacağına hapiste.” dedi.

AKP’den Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni kanun teklifi

AKP, Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni torba kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

Antik uygarlığa ışık tutacak: 5 bin yıllık soylu kadın mezarı bulundu!

Güney Amerika ülkesi Peru’da arkeologlar beş bin yıllık bir mezar keşfetti. Soylu bir kadına ait olan kalıntıların son derece iyi korunduğunu söyleyen arkeologlar, keşfin Amerika kıtasının en eski medeniyetine ışık tutacağını söylüyor.

CHP iki yasanın durdurulması için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, kamu düzenini bozma gerekçesiyle tutuklamaların genişletilmesini eleştirerek, “Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin demokratikleşmesi mümkün değildir” dedi. CHP, bazı yasa ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu.

Londra’da savaş simülasyonu: Rusya Ukrayna’ya değil İngiltere’ye saldırsa ne olurdu?

İngiltere’de Rusya-Ukrayna savaşını başlatan saldırının İngiltere’yi hedef alması halinde buna nasıl yanıt verilceğini ele alan bir simülasyon yaptı. Sonuçların iyi olmadığı belirtildi.

DEM Parti’den Ankara’da ‘süreç’ için ev ziyaretleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindeki heyet, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın 27 Şubat’ta yaptığı çağrıyı anlatmak için başlattığı çalışmalar kapsamında, Ankara’da bazı mahallelerde ev ziyaretlerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir