Doğu Akdeniz sessizliğe büründü
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle alınan tedbirler zarfında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasıyla Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki sokak, sokak ve meydanlarda gün boyu sükunet egemen oldu.
Adana’nın en işlek noktalarından olan Bülent Angın, Ziyapaşa bulvarlarıyla İstasyon Meydanı sessizliğe büründü.
Kent genelinde emin noktalarda polis ekiplerinin denetimi gün boyu devam etti.
Mersin
Polis ekipleri yayalara ait ve vasıta trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde denetimlerini sürekli sürdürdü.
Vatandaşların aşırılık oluşturduğu sahil bandında sıkça devriye görevi yapan ekipler, trafik akışının fazla olduğu asıl cadde ve kavşaklarda da denetimlerde bulundu.
Hatay
Kentin işlek olan Atatürk ve Yavuz Sultan Selim caddelerinde sessizliğin başat olduğu görüldü. Kentte polis ekiplerinin de belirtilmiş noktalarda denetimlerini sürdürdüğü gözlendi.
Osmaniye
Osmaniye’de de Devlet Bahçeli, Musa Şahin ve Adnan Menderes bulvarlarında gün boyu sükunet egemen oldu.
Polis ekipleri, kentin emin noktalarında önlem alarak denetimlerde bulundu.