Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD’ye taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, ABD’deki Yangın Felaketinde Hayatını Kaybedenler İçin Taziye Mesajı Yayımladı

Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin Los Angeles şehri ve çevresinde meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • ABD’nin Los Angeles şehri ve çevresinde meydana gelen yangın felaketinden dolayı derin üzüntü duyuyoruz.
  • Yaşanan can kayıplarından ötürü ABD halkına taziyelerimizi sunuyoruz.
  • Yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Yangın felaketi nedeniyle büyük zarar gören bölge için dualarımızı yolluyor, zarar görenlere destek olmak adına elimizden geleni yapmaya hazırız.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Putin’in Müşaviri Vladimir Medinskiy başkanlığındaki heyet ile bu akşam Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüşmesi bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin görüşmesi, 2 saat 45 dakika sonra sona erdi.

CHP’den AYM’ye yürürlüğü durdurma ve iptal başvuruları

CHP, 2 kanuna yönelik bazı düzenlemelerin yürürlüklerinin durdurulması ve iptalleri istemiyle AYM’ye başvuruda bulundu.

Şaraa’dan Erdoğan ve Trump’a teşekkür

Suriye Devlet Başkanı Şaraa, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü yerine getirdi Başkan Trump’a teşekkür ederim” dedi.

23 kişilik grup, iktidara gol attı…

Meclis’te 23 milletvekili ile temsil edilen Yeni Yol Grubu, engellilerin sorunlarıyla ilgili verdiği önergeyi AKP’li vekillerin katılımı az olunca kabul ettirdi. Böylece Meclis’in en küçük grubu olan Yeni Yol, en büyük milletvekiline sahip AKP’ye gol atmış oldu. Önergenin kabul edilmesinin ardından oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Celal Adan, birleşime ara verdi.

7 sucuk markası daha ifşa oldu: Sucuk diye bakın ne yemişiz

Tarım ve Orman Bakanlığı, ‘Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar’ listesinde güncellemeye gitti. Çeşitli ürünlerin eklendiği listeye dahil edilen 7 sucuk firması dikkat çekerken, mevzuata aykırı üretim yaptığı duyurulan firmalar arasında marketlerde satılan sucuk markası da yer aldı.