CHP’li İsmail Yavan Trafik Kazası Geçirdi

CHP Zonguldak eski İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yavan trafik kazası geçirdi

CHP Zonguldak bir önceki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi ve Çaycuma ilçesinde av bayii işleten İsmail Yavan, trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgiye göre kaza, Çaycuma- Bartın kara yolunda meydana geldi. Bir önceki dönem CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail Yavan, kendine ait olan 06 CPH 567 plakalı aracıyla Çaycuma’dan Bartın yönüne seyir halinde gittiği esnada ÇAY-BEL’e dönüş yaptığı sırada Bartın yönünden Çaycuma istikametine giden ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 81 AED 811 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak şarampolde durabildi. İsmail Yavan, kazadan burnu kanamadan şans eseri kurtuldu. Olay yerine daha sonra 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İsmail Yavan’a olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Detaylar için tıklayınız

Related Posts

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.

Önce başkanlara sonra şoförlere şafak baskını

Sanıkların verdiği ifadeler doğrultusunda yeni kararlar çıktı. Şoförler bir muhasebeci, iş insanları ve belediye çalışanları da sorgulanıyor.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.