Bursa Uludağ Üniversitesi 50. Yılını SOLOTÜRK Gösterisiyle Kutlayacak

Bursa Uludağ Üniversitesi, 50. Yılını SOLOTÜRK Gösterisiyle Kutlayacak

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) kuruluşunun 50. yılını kutlamak amacıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında 11 Nisan’da gerçekleştirilecek SOLOTÜRK gösterileri için prova uçuşları heyecan dolu anlara sahne oldu.

Bursa’nın ilk üniversitesi için planlanan 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kutlama programları, kuruluşunun yıl dönümü olan 11 Nisan 2025’te doruk noktasına ulaşacak. SOLOTÜRK’ün özel bir uçuş gösterisi de gerçekleştireceği etkinlikte vefa ödülleri töreni, sergi, konser ve çeşitli etkinlikler yer alacak. Türk Hava Kuvvetleri’nin dünyaca ünlü akrobasi ekibi SOLOTÜRK, BUÜ’nün 50. yıl kutlamaları için Bursa semalarında prova uçuşları gerçekleştirdi.

Prova uçuşlarını öğrenciler ve vatandaşlar nefeslerini tutarak izledi. 11 Nisan Cuma günü saat 16.00’da gökyüzündeki muhteşem gösteriyi izlemek isteyenler, Uludağ Üniversitesi çim alanında buluşacak.

Eğitim amaçlı getirilen atların, uçakların çıkardığı sesten etkilenmesi dikkat çekiciydi. – BURSA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Aytmatov’un romanları keçeye işlendi

Kırgız sanatçı Sheisheeva Svetlana Bolotbekovna, Cengiz Aytmatov’un eserlerinden ilham alarak geleneksel keçe sanatıyla tablolar yapıyor.

Bekleyiş sürüyor: ‘Michael’ filmi yine ertelendi

Michael Jackson’ın hayatını anlatan “Michael” filminin çıkış tarihi ekim ayından 24 Nisan 2026’ya ertelendi.

ALES/2 sonuçları açıklandı

ALES/2 sonuçları açıklandı

ÖSYM’den okul birincisi olan YKS adaylarına ‘bilgilerini kontrol etmeleri’ uyarısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2025-YKS) katılan ve okul birinciliği bulunan adaylara, bilgilerini kontrol ederek, eksiklik veya hata olması durumunda 23 Temmuz’a kadar e-Okul sisteminden gereken düzeltmeleri yapmaları gerektiği uyarısında bulundu.

ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman? ATA AÖF üç ders sınav tarihi

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bünyesindeki mezuniyete kalan üç ders sınavı, bu yıl 2025 yaz döneminde mezuniyet şansını uzatan öğrenciler için önemli bir fırsat sunuyor. Peki, ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman?

YKS sonuçları açıklandı: Sayısal birincisi Gaziantep, sözel ve eşit ağırlık birincisi ise Bursa’dan

21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarını açıklandı. Temel Yeterlilik Testi (TYT) Birincisi Gaziantep Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven olurken, Alan Yeterlilik Testleri’nde ise sayısal alanında yine Gaziantep Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven, sözel ve eşit ağırlık alanında ise Bursa Özel Tan Fen Lisesi’nden Muhammed İsmail Kuşat birinci oldu.