Burak Özçivit ve Fahriye Evcen: Boğaz havası almak istedik

Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit dün Bebek-Sarıyer sahil hattında araçla turlarken görüntülendi.

Muhabirlere selam veren çift, “Hafta sonu kısıtlaması öncesinde Boğaz havası elde etmek istedik” dedi.

Tarabya’da oturan bir arkadaşlarını ziyarete gideceklerini söyleyen Evcen ve Özçivit, oğulları Karan’ın nerede olduğu sorulunca onu evde bakıcısına emanet ettiklerini söyledi.

Sahilde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’i görebilen bir takım vatandaşlar araca yaklaşarak çifte selamlama verdi. İkili, gördükleri bu ilgi için “İnsanlar seviyor, sağ olsunlar. Bu duruma alışkınız” dedi.

24 Aralık’taki doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği yararına destek kampanyası başlatan Özçivit, projeyle ilgili sorular üstüne de şöyle konuştu: “Böyle özel bir günde fayda sağlamak istedim.”