BUDO’ya ‘olumsuz hava’ engeli: 6 sefer iptal

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul-Bursa Deniz Otobüsü Seferleriyle İlgili Duyuru

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden bazılarının olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu. Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.00 ve 09.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri ile 08.00 ve 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

Ayrıca, 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) seferi ile 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferinin de aynı nedenle gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. (AA)

Related Posts

Kabine yarın toplanıyor: Gündemde hangi başlıklar var?

Kabine yarın AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının gündeminde “Terörsüz Türkiye” süreci var.

Beşiktaş’ta arkadaşını öldürüp, Kocaeli’nde polise gitti

Kocaeli’nde polis merkezine giden Matematik Mühendisi Demet Çabuk(34), Beşiktaş’taki evinde arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Cinayeti işlediği bıçağı da polise teslim eden Çabuk’un itirafı üzerine Beşiktaş’taki adrese giden ekipler Zilif Öztürk’ün(39) cansız bedenini buldu. Şüpheli Çabuk, emniyetteki ifadesinde cinayeti neden işlediğini hatırlamadığını söyledi. İşlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Merz’ten Trump’a ziyaret! Tarih belli oldu

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, göreve gelmesinin ardından ilk kez ABD Başkanı Donald Trump ile yüz yüze görüşecek. Görüşme 5 Haziran Perşembe yapılacak. Alman hükümeti sözcüsü Stefan Kornelius, görüşmede Ukrayna’daki savaş, Orta Doğu’daki …

8 bin liraya banka hesabını kullandırdı, gelen 150 bin lira dolandırıcılık parasıyla tutuklandı

Mardin’de 8 bin lira karşılığında banka hesabını arkadaşına kullandırtan Ömer Marık (18), gelen 150 bin TL nedeniyle yürütülen bir soruşturmada ‘Dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı. Marık’ın avukatı Gurbet Bilbay son bir haftada buna benzer 7 dosya geldiğini belirterek, “Yardım etme bahanesiyle hesapları kiralayıp, çok büyük paralar kaldırıyorlar. Hesabını kiraya verenler cezaevinde, asıl suçlular olan bu işi örgütleyip paraları yiyenler ise dışarıda” dedi.

Erdoğan: Ermenistan ile dikkatli bir normalleşme sürecini yaşıyoruz

Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan-Ermenistan arasındaki görüşmelere değinerek “Sağlanacak barış Azerbaycan-Ermenistan ve ülkemiz için de değerli olacaktır. Biz de Ermenistan ile dikkatli bir normalleşme sürecini yaşıyoruz” dedi.

5 yılda cezaevlerindeki hükümlü sayısı 143 bin arttı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Türkiye genelindeki cezaevlerinde, 352 bin 502’si hükümlü, 57 bin 115’i tutuklu olmak üzere toplam 409 bin 617 kişi bulunuyor.