Arnavutköy’de silahlı saldırı: Berberi dükkanında vurdular

Arnavutköy’de Berber Dükkanında Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Arnavutköy ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Karlıbayır Mahallesi Tahsin Sokak’taki bir berber dükkanına kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan, berber Muhammet Deniz’e ateş ettikten sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Olayın duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen harekete geçerek olay yerine intikal etti. Muhammet Deniz’in göğsünden yaralandığı tespit edildi ve acilen hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Deniz kurtarılamadı.

Polis, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve çalışmalarına devam etmektedir.

Ayrıca, saldırganın silahla ateş ettikten sonra kaçış anları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Detaylar için tıklayınız. (ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Haramidere’de iki metrobüs çarpıştı! Yaralılar var

Haramidere metrobüs durağında kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Emekliye askıda çay dönemi başladı

Vanlı yurttaşlar, ekonomik sorunlara ve işsizliğe isyan etti. Emeklilerin uğrak yeri kıraathanelerde “askıda çay” uygulamasının başlaması dikkat çekti.

Ülkeler imzaları attı: Avrupa savaşa hazırlanıyor

Avrupa’da güvenlik dengeleri yeniden şekillenirken, Fransa ile Polonya savunma ve enerji alanlarında tarihi bir iş birliği anlaşması imzalıyor. Anlaşma, nükleer caydırıcılık dahil olmak üzere karşılıklı savunma taahhütleri içeriyor.

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Eşini başından vuran katil: Silahım vardı, çıkarıp ateş ettim

Adana’da 6 ay önce boşandığı Neriman Onur’u (54) başından vurarak öldüren Mehmet Ali Nayki (58), ifadesinde, “Konuşmak için servisten indiği yere gittim. Orada oğlumla karşılaştık. Asıl kavgayı onunla ettik. Amacım eşim ya da oğluma zarar vermek değildi. Belimde silahım vardı. Çıkarıp 2 kez ateş ettim” dedi.