AK Parti’de büyük kongre tarihi belli  oldu: Ankara, İzmir ve İstanbul kongreleri ne zaman?

AK Parti Kongre Süreci ve İl Kongreleri Tarihleri Açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, parti içinde gerçekleştirilen 8’inci Olağan Kongre süreci kapsamında Ankara, İzmir ve İstanbul il kongrelerinin yapılacağı tarihleri duyurdu.

Kandemir, A Haber’de katıldığı canlı yayında AK Parti 8’inci Olağan Kongre sürecine ilişkin soruları yanıtladı. Kongrenin Şubat ayının son haftasında gerçekleşeceğini belirten Kandemir, kesin tarihin 23 Şubat olarak planlandığını açıkladı.

İl Kongreleri Tarihleri

AK Parti’nin ilçe kongreleriyle başlayan ve devamında 30 ilde gerçekleşen il kongreleri sürecinin sona erdiğini belirten Kandemir, 21 Ocak’ta Ankara, 1 Şubat’ta İzmir ve 8 Şubat’ta İstanbul il kongrelerinin yapılacağını duyurdu.

Kandemir, il başkanlıklarında gerçekleşen görev değişimlerinin demokratik bir şekilde yapıldığını vurgulayarak, ilçe kongrelerinin yüzde 95’inin tamamlandığını ve il kongrelerinin de 47’sinin gerçekleştiğini aktardı.

İl Başkanlarının Değişim Oranı

Erdoğan’ın çeşitli şehirlerdeki bayrak değişimleri için değerlendirmelerini sürdürdüğünü söyleyen Kandemir, il başkanlarında değişim oranının yüzde 75, ilçe başkanlarında ise yüzde 55 olduğunu belirtti. AK Parti’de kadın temsilinin önemsendiğini vurgulayan Kandemir, kadın ilçe başkanı sayısının arttırıldığını ve kadın temsilinde eksiklik olmadığını ifade etti.

Related Posts

İran Genelkurmay Başkanlığı: ‘Kudüs’ü işgal eden terör rejimine verecek cevabın sınırı kalmadı’

İran Genelkurmay Başkanlığı, “İsrail’in saldırılarıyla tüm kırmızı çizgileri aştığını ve saldırıya karşılık için hiçbir sınır tanımayacaklarını” duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı: Türkiye, ülkeleri kınamanın ötesine gidecek bir tavır belirlemeli

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

ABD’nin İsrail Büyükelçiliği’nden çalışanlarına uyarı

ABD’nin İsrail Büyükelçiliği, İran’ın misillemesi nedeniyle çalışanlarından sığınaklarda kalmalarını istedi.

Bir zamanlar herkesi güldüren komedyen şimdi icralık oldu

Türkiye’de tiyatro sahnelerinde ve televizyon ekranlarında izleyicileri kahkahadan kırıp geçiren BKM’nin sevilen oyuncusu icralık oldu

Suriye’den İsrail’in saldırısına kınama: 1974 Anlaşması’nın açık bir ihlali

Terör devleti İsrail, Suriye’nin güneyinde Şam kırsalına bağlı Beyt Cin kasabasına saldırı düzenledi. Suriye Dışişleri Bakanlığı, bir sivilin hayatını kaybettiği saldırıyı kınayarak bunun, “uluslararası hukukun ve özellikle 1974 Ateşkes Anlaşması’nın açık bir ihlali” olduğunu açıkladı.

Hüseyin Şuayb Ordu serbest bırakıldı

Gazze’ye insani yardım taşıyan ve İsrail tarafından alıkonulan “Madleen” adlı gemide bulunan Türk vatandaşı Hüseyin Şuayb Ordu serbest bırakıldı. “Özgürlük Filosu Koalisyonu (Freedom Flotilla Coalition)” adlı sivil toplum kuruluşunun Gazze’ye yönelik …