Isparta’da Kadın Cinayeti

‘POLİS ARADI İNANAMADIM’

Isparta’da Afganistan uyruklu Hayr Muhammed Rahimi’nin, boğduğu eski eşi Fatıma Rahmani’nin cenazesi Isparta Şehir Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ablası ile eniştesi Muhammed Hüseyin’e teslim edildi. Fatıma Rahmani, ikindi vakti Halife Sultan Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından toprağa verildi. DHA muhabirine konuşan Fatıma Rahmani’nin eniştesi Muhammed Hüseyin, olay gecesi saat 03.00 sıralarında polislerin kendilerini aradığını belirterek, “Bizi aradılar, olayı anlattılar. İnanamadım. Daha sonra hastaneye gittik. Göremeden eve döndük. Sonra hastaneden tekrar arayıp vefat ettiğini söylediler” dedi.

Hayr Muhammed Rahimi ile Fatıma Rahmani’nin 1 sene önce boşandığını anlatan Muhammed Hüseyin, “Ayrı kalıyorlardı. Bazı zamanlar birlikte kalıyorlardı. Zaten bunlar akraba oluyor” diye konuştu.

Olay sırasında evde bulunan 4 çocuğun polis merkezine götürüldüğünü kaydeden Muhammed Hüseyin, şöyle dedi:

“Çocukları olay sonrası emniyete götürmüşler. Başka kimsesi yoktur. Bana çocukları alacak mısınız diye sordular? ‘Benim 2 çocuğum var, alamam’ dedim.”

Hayr Muhammed Rahimi ile Fatıma Rahmani’nin 2019 yılında Isparta’ya geldiklerini de anlatan Muhammed Hüseyin, aralarında birkaç sefer darp olayını duyduğunu ancak gerçek olup olmadığını bilmediğini kaydetti.

Related Posts

Midyat’a Yeni Ek Hizmet Binası

Midyat Belediyesi’nin ek hizmet binasının temeli atıldı, proje 40 milyon lira maliyetle 9 ayda tamamlanacak.

Balıkesir Sındırgı’da 6,1 büyüklüğünde deprem: Enkaz altında kalanlar var

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ilçede bir binanın çöktüğünü ve enkaz altında kalan 5 vatandaşın kurtarıldığını kaydetti. Yerlikaya 1 vatandaşı kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise depremde yaralanan 4 kişinin tedavilerinin devam ettiğini açıkladı.

Hayal kırıklıklarını paraya çevirmek mümkün! O platform büyük ilgi görüyor

Insight Tech’in işlettiği “Fuman Kaitori Center” adlı çevrim içi platformda kayıtlı kullanıcılar, günlük hayatta yaşadıkları sorunları ve memnuniyetsizlikleri paylaşıyorlar. Deyim yerindeyse ‘dertleşme’ denebilecek bu duygu paylaşımın ardından y apay …

Times Meydanı’nda Silahlı Saldırı

New York’ta Times Meydanı’nda düzenlenen saldırıda 3 kişi yaralandı, bir kişi gözaltına alındı.

16 yaşındaki Efe’den acı haber: Ahmet’in yanına gitti

Sakarya’nın Karasu ilçesinde serinlemek için denize giren 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç boğularak can verdi. Efe’nin Mattia Ahmet Minguzzi’nin yakın arkadaşı olduğu öğrenildi.

Gazzelilerin umudu gökyüzünde: Paraşütle yardım gönderildi

İsrail’in ambargosu altında olan ve açlıkla boğuşan Gazze’ye havadan paraşütle insani yardım malzemesi indirme girişimleri devam ediyor.