Simpsonlar 2025 kehanetleri ortaya çıktı! Gerçekleşirse hepimiz yandık

The Simpsons Dizisi, 2025 Yılına Dair Kehanetlerle Gündemde!

The Simpsons (Simpsonlar) dizisi, 36 yıldır aralıksız hizmet vererek birçok küresel olayı önceden tahmin ettiği iddiasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Covid-19 salgını, ikiz kule saldırısı ve Donald Trump’ın başkanlığı gibi olayları daha önce doğru tahmin eden dizi, şimdi 2025 yılı hakkında yaptığı kehanetlerle konuşuluyor.

The Simpsons’ın geçmişteki kehanetlerinin gerçekleşmesi birçok kişi tarafından yakından takip edilirken, öngörüler ülkeler tarafından incelenmeye devam ediyor.

2025’e dair ortaya atılan tahminler ise küresel endişelere neden oluyor.

DEV KUBBE KEHANETİ

The Simpsons dizisinde yer alan sahneler, 2025 yılında çevresel bir felaketle karşılaşılacağını öngörüyor. İddiaya göre, açgözlü şirketlerin neden olduğu kirlilik sonucunda insanları toksik çevreden korumak amacıyla dev bir kubbe sistemi inşa edilecek. Bu kehanet, çevre krizine karşı yetersiz teknolojik ve toplumsal hazırlık konusundaki eleştirileri yansıtıyor.

ABD DOLARI DEĞER KAYBEDECEK

Ayrıca, dizinin bir bölümünde ABD ekonomisine ilişkin dikkat çekici bir tahminde bulunuluyor. Doların tamamen değer kaybedeceği ve Amerikan halkının geleneksel para birimini terk ederek dijital para birimlerine geçeceği gösteriliyor. Bu sahne, günümüzde hızla büyüyen dijital ekonomi ve kripto para konularına ışık tutuyor.

Related Posts

KKTC’de Rumlar gizli gizli yaparken yakalandı! Polisler apar topar gözaltına aldı

KKTC’de 4 Rum vatandaşı arazi ölçümü yaparken polis tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilerin istihbarat çalışanı olup olmadığı araştırılıyor.

Gelmesiyle gitmesi bir oldu: Kampa katıldıktan saatler sonra yeni takımı açıklandı

Galatasaray’da takıma geç katıldığı için kriz yaşanan Morata’nın yeni takımını İtalyanlar duyurdu.

Azerbaycan Basın Tarihinde Özel Müze

Akif Aşırlı, ofisini Azerbaycan basın tarihine ışık tutan bir müzeye dönüştürdü.

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı da ilerideki yardımcıları da Türk olacaktır

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı da ilerideki yardımcıları da Türk olacaktır

Rum Kesimi’nde çirkin provokasyon! KKTC bayrağını yakma girişimini Rum polisi engelledi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde (GKRY) Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen protestolarda bir eylemcinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) bayrağını yakma girişimi Rum polisi tarafından engellendi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan ‘süreç’ açıklaması: ‘Bütün silahları susturuyoruz’

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “50 küsür yıldır içimize soktukları bu terör belasını tamamen bir kenara bırakıyor ve inşallah 86 milyon olarak iç kalemizi tahkim etmek üzere bütün silahları susturuyor ve birliğin, beraberliğin istikametinde yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.