Kağıda yazdığı iki kelimeyle hayatı kurtuldu

ABD’de 13 yaşındaki Naomi Daniella Santos, silahlı bir adam tarafından zorla arabaya bindirilerek istismara maruz kaldı. Ancak küçük kızın attığı zekice bir adım, kurtuluşun kapısını araladı. Santos, el yazısıyla bir kağıda “Help me” (Bana yardım edin) yazarak yoldan geçenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Santos’un bu sessiz çığlığı, bir vatandaşın polisi aramasıyla sonuçlandı ve kız kurtarılarak güvenli bir alana alındı. 62 yaşındaki saldırgan Steven Robert Sablan ise tutuklandı ve 35 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

KÜÇÜK KIZ ZEKİCE PLANIYLA KURTULDU

13 yaşındaki kız, sokakta yürürken Sablan tarafından silah zoruyla ve tehdit edilerek arabaya bindirildi. Sablan, “Benimle arabaya binmezsen sana zarar vereceğim” diyerek kızı korkuttu. Yol boyunca defalarca kez istismarda bulunan Sablan, bir çamaşırhaneye park ederek kıza kıyafetlerini değiştirmesini söyledi. İşte bu sırada kız, bir kağıda “Yardım edin” yazarak kurtuluşa giden büyük adımı attı.

Yoldan geçen bir kişi, küçük kızın tuttuğu “Yardım edin” yazısını fark ederek hemen polisi aradı. Ekipler olay yerine ulaştığında Sablan’ı tutukladı ve arabasını aradı. Yapılan aramada siyah bir tabanca, “Bana yardım et” yazısı, bir çakı ve siyah kelepçeler bulundu. Sablan’ın daha önce de silahlı soygun, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma gibi suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Related Posts

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Günlerdir kayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu

Nevşehir’de günlerdir ayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu.

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.

Önce başkanlara sonra şoförlere şafak baskını

Sanıkların verdiği ifadeler doğrultusunda yeni kararlar çıktı. Şoförler bir muhasebeci, iş insanları ve belediye çalışanları da sorgulanıyor.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.