Düzce’de ahır, samanlık ve ev yangını

Yığılca İlçesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Tıraşlar köyü Dağ Mahallesi’nde meydana gelen yangın, dün akşam saatlerinde Sezgin Doğancı’ya ait ahır ve samanlıkta çıktı. Yangının nedeni henüz belirlenemese de kısa sürede çevredeki 2 katlı betonarme eve de sıçradığı bildirildi.

Olayın ardından sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Yangında can kaybı olmazken, ev, ahır ve samanlıkta maddi hasar meydana geldi. Şu an için yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Related Posts

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ resti: ‘Beni de atsın hapse’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında hazırlanan dokunulmazlık dosyasının TBMM’ye sunulmasına ilişkin “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” dedi.

Donald Trump açıkladı! İsrail o öneriyi kabul etti

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in 60 günlük geçici ateşkes önerisini kabul ettiğini ve Katar ile Mısır’ın Hamas’a nihai teklifi ileteceğini açıkladı. Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’de 60 günlük bir ateşkesi kabul …

Rusya’da ölen askerlere veda… Kim’in gözleri doldu

Kuzey Kore’de, Rus ordusu saflarında savaşırken hayatını kaybeden Kuzey Koreli askerler için anma töreni düzenlendi.

CHP’li Tanrıkulu: Yargı takvimsel olarak AKP’nin gündemine göre hareket ediyor

Tanrıkulu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yapılan operasyonun haberi birkaç gün önce ‘Sadece İstanbul değil, başka iller de var’ sözleriyle verilmişti.” düşüncesini dile getirdi.