İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Art Arda Meydana Gelen Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

İzmir’de yaşanan zincirleme trafik kazasında, 3 araç karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. I.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. idaresindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın buluştuğu kazada, şans eseri 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonucunda 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. I.S.S. ve yanındaki yolcu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı; olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı; I.S.S. tedavi görmek üzere kabul edilirken, diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Related Posts

Gazze’de can kaybı 52 bin 635’e yükseldi

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 653’e, yaralı sayısı 118 bin 897’ye yükseldi.

ABD adım adım işgale hazırlanıyor

Washington yönetimi, ABD Başkanı Donald Trump’ın uzun süredir radarında olan stratejik bölge için düğmeye bastı… Bu hamle, Wall Street Journal tarafından “işgalin ilk adımı” olarak yorumlandı.

İsrail’den Yemen’e hava saldırısı: Sana Havalimanı vuruldu

İsrail ordusu, Yemen’in başkenti Sana’daki uluslararası havalimanı ile çevresindeki enerji tesislerini hedef aldı. Husilere bağlı El-Mesire televizyonu, İsrail uçaklarının Sana Havalimanı’nı vurduğunu duyurdu. Saldırılarda havalimanının yanı sıra Atan ve Sanhan’daki elektrik santralleri ile Amran’daki bir çimento fabrikası da hedef alındı. İsrail ordusu saldırıyı üstlenirken, Sana Havalimanı’ndaki tüm uçuşların durdurulduğu bildirildi.

AKP’li başkan ‘diplomasız’ diye görevden alındı

AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Ömer Çolak, üniversite mezunu olmadığı için genel merkez tarafından görevden alındı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 568 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlarla mücadele kapsamında 568 şüpheli yakalandığını duyurdu.

Özel’e saldıran provokatör tutuklandı

AKM’de CHP lideri Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu, “kamu görevi yapan bir kişiyi kasten yaralama suçundan” tutuklandı. Tengioğlu, saldırının ani geliştiğini ve kimseden talimat almadığını öne sürdü. Hesabındaki 7 bin 500 doların kaynağı sorulan Tengioğlu, “Antalya’da çalışırken topladığım paraları dolara çevirdim” dedi.