Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Patlak Veren Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sopaların da kullanıldığı belirtilirken, A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Related Posts

CHP’li Tanrıkulu: Yargı takvimsel olarak AKP’nin gündemine göre hareket ediyor

Tanrıkulu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yapılan operasyonun haberi birkaç gün önce ‘Sadece İstanbul değil, başka iller de var’ sözleriyle verilmişti.” düşüncesini dile getirdi.

ABD’den İsrail’e yüzlerce milyon dolarlık silah satışı

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail’e 510 milyon dolarlık silah satışını onayladı. Karara göre, İsrail’e mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanları temin edilecek.

Ünlü iş insanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Ünlü iş insanı, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Altınbaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Trump Suriye’ye yaptırımları sonlandırdı

Beyaz Saray’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımları kaldırdığı belirtildi. Açıklamada, “Başkan Donald Trump, bugün ülkenin istikrar ve barışa giden yolunu desteklemek amacıyla Suriye’ye yaptırım programını …

Yaşlı adam, karısını tüfekle katletti!

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde Ahmet Dolaş, tartıştığı eşi Leyla Dolaş’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.

Almanya, reddedilen vize başvurularına itiraz hakkını kaldırıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı, 1 Temmuz 2025 itibarıyla vize başvurusu reddedilen kişilere itirazda bulunma hakkının kaldırılacağını duyurdu.