İYİ Parti, Emeklilik Sorunlarına Çözüm Arıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Emekli Kurultayı Düzenledi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin ziyareti kapsamında Tarsus ilçesinde gerçekleştirdiği temaslar sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, “Sorunlarla ilgili kurultaylar, çalıştaylar yapıyoruz. İYİ Parti olarak hiçbir siyasi partinin yapmadığı Emekli Kurultayı’nı tertip ettik. 5510 sayılı yasa dahil olmak üzere, emeklilikle ilgili bütün eksiklikleri ele aldık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tarsus Kent Konseyi’nde STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı. Programa genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri de eşlik etti. Dervişoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıya Hak-İş’in, Türk-İş’in ve TESK’in genel başkanı katıldı. Bu üçünün aynı anda bir araya gelmesi de kolay değildir. Hepsinin İYİ Parti’nin davetine icabet etmesi partimize duyulan güvenden kaynaklıdır” diyerek işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Dervişoğlu’nun Tarsus ziyareti sonrasında ise Erdemli ilçesine geçerek başka bir programı gerçekleştirdi. Emeklilikle ilgili önemli konuların ele alındığı Kurultay, katılımcılar arasında olumlu yankı uyandırdı.

Related Posts

BRICS zirvesi ortak bildirisi: İsrail’in işgalden çekilmesi ve Gazze’de koşulsuz ateşkes sağlanması istendi

BRICS zirvesi ortak bildirisi: İsrail’in işgalden çekilmesi ve Gazze’de koşulsuz ateşkes sağlanması istendi

AKP’li vekil erken seçim için yeşil ışık yaktı

Bozdağ, “Bugün, sandığı getir, diye meydan okuyan Sayın Özel, umarım o gün sandığın gelmesine, Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olabileceği korkusuyla engel olmaya kalkışmaz.” yorumunu yaptı.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu: Zeydan Karalar’ı asla yalnız bırakmayacağız

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu, “Zeydan Karalar’ı asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Elon Musk, Amerika Partisi’ni kurdu: Demokraside değil tek partili bir sistemde yaşıyoruz

Elon Musk, Amerika Partisi’ni kurdu: Demokraside değil tek partili bir sistemde yaşıyoruz

AKP’li Mücahit Birinci’den Özgür Özel’in sözlerine: ‘Biri, sokak köpeklerini sokağa çıkarmakla tehdit ediyor’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “Bana milleti sokağa davet ettirme” diye seslenmesi üzerine AKP’li Mücahit Birinci “Biri, sokak köpeklerini sokağa çıkarmakla tehdit ediyor” dedi.

Alman istihbaratı: ‘Ruslar cephede kimyasal kullanıyor’

Alman Federal İstihbarat Servisi BND, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı kimyasal silah kullanmaya başladığını iddia etti.