Kılıç Mudanya’da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Mudanya ilçesindeki bazı kırsal mahalleleri ziyaret etti, incir hasadına katıldı.

İlçedeki bazı kırsal mahalleleri ziyaret eden Kılıç, köylerde devam eden incir hasadına katıldı.

Ardından partisinin ilçe binasına geçen Kılıç, burada İlçe Başkanı Arif Bayrak ile bir araya geldi.

Kılıç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Mudanya’da hükümet binasının yapımı için en kısa sürede harekete geçileceğini belirtti.

Mudanya’nın şu an en büyük beklentisinin stat ve hükümet konağı olduğunu vurgulayan Kılıç, “Hükümet konağı için tüm alt yapı çalışmaları tamamlandı. En yakın zamanda inşaata başlanacak. Mudanya Stadı için de belediyenin imar planı, terkler ve proje çalışmalarının tamamlamasını bekliyoruz. Belediye üzerine düşeni yerine getirdiğinde biz de hemen harekete geçeceğiz.” dedi.

Kılıç, belediyeyi hizmet üretmemekle eleştirerek, “Mudanya’nın hizmete ihtiyacı var. Dilerim en kısa zamanda belediye olarak harekete geçerler ve Mudanyalıların hayatını kolaylaştıracak adımlar atılır.” ifadelerini kullandı.

Köylerde yaşanan su sorununa da değinen Kılıç, “Mudanya’nın mahallelerinde kuraklık nedeniyle su kaynaklarına ihtiyaç var. Göletler ve su kaynakları konusunda yapacaklarımız çok. Ancak deprem sonrası yaraları sarmaya yoğunlaştığımız için bu hizmeti getirmekte geciktik. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor.” diye konuştu.

Related Posts

Ünlü aktör Dylan Walsh trafik kazası geçirdi

Nip/Tuck dizisinin yıldızı Dylan Walsh, 17 Ağustos Pazar günü New Jersey’nin Rumson kasabasında trafik kazası geçirdi.

Mahkemedeki tavrıyla halkın sevgilisi olmuştu: Dünyaca ünlü yargıç hayatını kaybetti

ABD’nin ve dünyanın ünlü yargıçlarından Frank Caprio, 88 yaşında hayatını kaybetti.

Yumruklu kavga sonrası karar çıktı: Biletleri kesildi, satış listesine koyuldular

Marsilya’daki yumruk yumruğa kavga iki oyuncunun biletlerinin kesilmesiyle sonuçlandı. Fransız kulübü Rabiot ve Rowe’u satış listesine koydu.

Adalet Bakanlığı unvan değişikliği başvuruları 2025: Bakanlık tarih verdi

2025 yılında yapılacak olan Adalet Bakanlığı unvan değişikliği sınavının başvuruları için tarih belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan paylaşımla birlikte Adalet Bakanlığı unvan değişikliği başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı unvan değişikliği başvuruları için Gözler Gençlik ve Spor bakanlığına çevrildi.

Hurdaya dönen 15 milyonluk Ferrari’nin sahibi: “Binemeden gitti”

Türkiye, dün Ferrari kazasını konuştu. Sosyal medyada gündem olan kazaya ilişkin Ferrari’nin sahibi Ömer Çelik konuştu. Çelik, “Alalı 5 gün oldu. Binemeden gitti.” dedi.

İsrail’den Lübnan’a hava saldırısı: 4 yaralı

İsrail, Lübnan’ın güneyindeki Nabatieh bölgesindeki Ansar’a ve Tyre bölgesinde yer alan el-Housh’a hava saldırıları düzenledi. Düzenlenen saldırıda 4 kişinin yaralandığı açıklandı.