9 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman’da Gümrük Kaçağı Operasyonu: 9 Bin 700 Paket Sigara Ele Geçirildi

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Batman-Gercüş kara yolunda yaptıkları operasyonda bir kamyoneti durdurdu.

Yapılan aramada kamyonetin kasasında gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Matkap kullanılarak sökülen plakanın altından çıkan gizli bölmede 9 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Araç, Il Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesine çekilerek şüpheliler gözaltına alındı. Hakkında yasal işlem yapılan 2 şüpheli, adalet karşısına çıkarılacak.

Related Posts

Gazze’de can kaybı 52 bin 635’e yükseldi

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 653’e, yaralı sayısı 118 bin 897’ye yükseldi.

ABD adım adım işgale hazırlanıyor

Washington yönetimi, ABD Başkanı Donald Trump’ın uzun süredir radarında olan stratejik bölge için düğmeye bastı… Bu hamle, Wall Street Journal tarafından “işgalin ilk adımı” olarak yorumlandı.

İsrail’den Yemen’e hava saldırısı: Sana Havalimanı vuruldu

İsrail ordusu, Yemen’in başkenti Sana’daki uluslararası havalimanı ile çevresindeki enerji tesislerini hedef aldı. Husilere bağlı El-Mesire televizyonu, İsrail uçaklarının Sana Havalimanı’nı vurduğunu duyurdu. Saldırılarda havalimanının yanı sıra Atan ve Sanhan’daki elektrik santralleri ile Amran’daki bir çimento fabrikası da hedef alındı. İsrail ordusu saldırıyı üstlenirken, Sana Havalimanı’ndaki tüm uçuşların durdurulduğu bildirildi.

AKP’li başkan ‘diplomasız’ diye görevden alındı

AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Ömer Çolak, üniversite mezunu olmadığı için genel merkez tarafından görevden alındı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 568 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlarla mücadele kapsamında 568 şüpheli yakalandığını duyurdu.

Özel’e saldıran provokatör tutuklandı

AKM’de CHP lideri Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu, “kamu görevi yapan bir kişiyi kasten yaralama suçundan” tutuklandı. Tengioğlu, saldırının ani geliştiğini ve kimseden talimat almadığını öne sürdü. Hesabındaki 7 bin 500 doların kaynağı sorulan Tengioğlu, “Antalya’da çalışırken topladığım paraları dolara çevirdim” dedi.