17 yaşındaki çocuk tüm ailesini katletti! Bursa’ya kaçtı

Eyüpsultan ilçesine bağlı Akşemsettin Mahallesi‘nde üç katlı apartmanın en üst katındaki dubleks dairede aile katliamı yaşandı.

İşten eve dönen 37 yaşındaki Sevinç İ. koridorda 43 yaşındaki ağabeyi Mehmet Yenigün, diğer odalarda 71 yaşındaki annesi Fatma İnce, 42 yaşındaki yengesi Aysun Yenigün ve üst katta da 12 yaşındaki yeğeni Dilan Yenigün’ü kanlar içinde yattığını gördü.

İnce‘nin ihbarının ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis mahallede geniş güvenlik önlemi aldı

Ekipler, dört kişinin de tabanca ile vurulup öldürüldüğü tespit etti. Polis, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Ölüm haberlerini alan ailenin akrabaları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Dört kişinin cansız bedenleri de morga sevk edildi.

Polis olay yerinde Mehmet ile Aysun Yenigün çiftinin 17 yaşındaki çocukları Beritan Y‘nin kayıp olduğunu tespit etti. Beritan’ın Bursa’da olduğu öğrenildi.

TÜM AİLESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Yakalanıp getirilen Beritan, ilk sorgusunda kardeşini, annesini, babasını ve baba annesini öldürüğünü itiraf etti.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Beritan Y.

Related Posts

Bolu’daki Yangın Faciasında Yaşananlar Dava Sürecinde Gündeme Geldi

Bolu Kartalkaya’daki otelde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin aileleri, duruşmada duydukları acıyı dile getirdi. 78 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardındaki sorumluluğun ve ihmalin sorgulanması devam ediyor.

Malatya’da Kavşak Düzenlemeleri İncelendi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden kavşak düzenlemelerini inceledi. Kavşakların bölgedeki ulaşımı rahatlatacağını vurgulayan Ölmeztoprak, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Londra’da havalanan uçak kısa sürede düştü, uçak alevler içinde kaldı

Günlerdir kayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu

Nevşehir’de günlerdir ayıp olarak aranan yaşlı adam barajda ölü bulundu.

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

“Öcalan, Bahçeli’ye mektup gönderdi, şiirle karşılık aldı” iddiası: Atatürk’ten sonra tek devlet adamı var, o da Bahçeli’dir

PKK’lı ilk grup silah bırakmasının ardından Bahçeli’den ilk açıklama

Bahçeli, “DEM Parti sağduyulu ve sorumlu bir siyaset çizgisini koruyarak terörsüz Türkiye hedefine samimiyetle bağlı kalmış, dengeli ve isabetli söz ve değerlendirmelerle bin yıllık kardeşliğin safında yerini almıştır.” dedi.